Schilderwerk Utrecht: mevrouw kwast

Bent u op zoek naar een professionele schilder in Utrecht die niet alleen hoogwaardig schilderwerk levert, maar ook expertise heeft in houtrot herstel? Zoek niet verder! Bij Mevrouw Kwast bieden wij uitgebreide diensten voor zowel binnen als buiten, inclusief houtrot herstel, om uw vastgoed in topconditie te houden.

Buitenschilderwerk

Bescherm uw vastgoed tegen weersinvloeden met ons hoogwaardige buitenschilderwerk. Mevrouw Kwast weet precies welke technieken en materialen nodig zijn om uw gevels, kozijnen, deuren en andere buitenoppervlakken te beschermen.

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking. 

Houtrot repAratie

Naast schilderwerk bieden wij ook professioneel houtrot herstel. Onze specialisten kunnen verzwakt hout identificeren en repareren, zodat uw vastgoed structureel gezond blijft.

Voordat we met houtrot aan de slag gaan overleggen we altijd met de opdrachtgever over de meest duurzame oplossing. Na het herstel zijn de meeste plekken nagenoeg onzichtbaar. 

 

Binnen schilderwerk

Mevrouw kwast geeft uw interieur een frisse uitstraling. Van muren tot plafonds, deuren tot kozijnen, wij zorgen voor een strakke afwerking die uw interieur transformeert.

BEHANGEN

Wilt u een muur of ruimte behangen dan bent u bij Mevrouw Kwast ook aan het juiste adres.

Meerjarig onderhoud

Complete ontzorging omtrent al uw schilderwerk? Mevrouw Kwast denkt graag met u mee. In overleg stellen we een meerjarig onderhoudsplan op en werken aan uw vastgoed om deze in optimale staat te houden.